Vannbehandling

Vi hjelper deg å oppnå optimal vannkvalitet

Kontakt oss

Tilpassede løsninger for dine behov

Vi har et omfattende utvalg av produkter innen vann- og prosessteknikk. Vårt fokus er på å designe og levere skreddersydde filtersystemer og renseanlegg som passer dine behov. Uansett om du trenger en løsning for mindre rørdimensjoner (≤DN100) eller større industrielle applikasjoner (>DN100), kan vi imøtekomme dine krav og levere pålitelige og effektive produkter.

Pentex AS tilbyr et komplett vannbehandlingsprogram, inkludert:

  • Pentex filterstasjon Vi tilbyr delstrømsfilter med posefilter ned til 1 my for effektiv filtrering av partikler.

  • Pentex elektronisk vannbehandler (EWC) Våre elektroniske vannbehandlere hjelper til med å optimalisere vannkvaliteten ved å redusere kalkavleiringer og beskytte rørsystemer.

  • PH regulator Vi tilbyr PH-reguleringsenheter som bidrar til å opprettholde ønsket PH-nivå i vannet.

Spesialdesignede systemer

Vi tilbyr filterstasjoner spesialdesignet for kjøleanlegg. Våre delstrømsfilter gir effektiv filtrering av kjølevæsken og sørger for optimal drift. Pentex filterstasjon for kjøleanlegg er tilgjengelig som en komplett enhet som er ferdig montert på en ramme.

Vi tilbyr følgende modeller:

  • Modell 2050-BPF-0102 Denne modellen har dimensjonene 467 x 1273 og bruker en filterpose på 7" x 32".

  • Modell 2060-BPF-0101 Denne modellen har dimensjonene 467 x 867 og bruker en filterpose på 7" x 16".

Vi tilbyr også filterstasjoner for varmeanlegg. Vi har standard filterstasjoner tilgjengelig for rørdimensjoner inntil DN100 og rørdimensjoner over DN100. Vi tilbyr også tilleggsutstyr som magneter, som kan monteres på Pentex filterstasjon. Disse spesialtilpassede magnetene bidrar til å fjerne magnetitt og jernpartikler mer effektivt enn ved bruk av kun filterposer.

Ikon - prikker

Nyttig informasjon om våre magneter:

Høyde: 30 cm

Gauss-verdi: 12 000

Utforsk vårt produktutvalg

Vi er dedikert til å sikre at du får en pålitelig vannbehandlingsløsning som oppfyller dine forventninger. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og få mer informasjon om vårt brede utvalg av produkter innen vann- og prosessteknikk.

Kontakt oss