Alt innen VVS

Komplette rørleggertjenester for dine behov

Kontakt oss

Vi leverer kvalitet

Pentex AS er dedikert til å levere høykvalitets løsninger og tjenester innen rør- og VVS-faget. Vi samarbeider med entreprenører, byggherrer, offentlige oppdragsgivere, lokale bedrifter og borettslag for å levere skreddersydde løsninger. Vårt omfattende tjenestetilbud dekker både tradisjonelle sanitæranlegg og tekniske anlegg.

Sanitær

Vi utfører utvendige og innvendige rørleggertjenester samt service og vedlikehold av ditt sanitæranlegg. Våre erfarne håndverkere har kompetanse innen vann- og avløpssystemer, pumpestasjoner, fettavskillere og renseanlegg, og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med jobben vi gjør.

Tekniske anlegg

Vi leverer alt innen varmeanlegg og kjøleanlegg, inkludert varmepumper, EL-kjeler, radiatorer, gulvvarme, ventilasjonssystemer, aerotempere og viftekonvektorer, kjølemaskiner, kjølebafler, kjøletak, ventilasjonssystemer, isvannssystemer, glykolanlegg og etanolanlegg.

Våtrom

Vi har også ekspertise innen våtrom og kan håndtere alle aspekter knyttet til dette. Som en sertifisert våtromsbedrift kan vi ta oss av prosjektering, utførelse og kontroll av våtromsinstallasjoner.

Trenger du hjelp fra våre erfarne rørleggere?

Ta kontakt for en uforpliktende rørprat.

Kontakt oss